NMP Kivityöt Oy on vuonna 2019 perustettu maarakennus- ja kiveystöihin keskittynyt yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt, kunnat sekä yksityishenkilöt. Arvoihimme kuuluvat luotettavuus, turvallisuus ja laadukkuus. Juuremme ovat Lapissa Rovaniemellä, mutta tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella.

Toimimme yhteistyössä muun muassa Napapiirin kuljetus, Lapin maa- ja konetyöt, Kaukomaa sekä Arctic Pipe Building yrityksien kanssa. Olemme erikoistuneet kiveystöihin, jonka lisäksi teemme salaojaremontit, talonpohjat sekä muut pihan korjaustyöt massanvaihtoineen. Voit lukea lisää palveluistamme tästä.

Uskomme hartaasti, että tekemällä hyvällä asenteella, turvallisesti ja laadukkaasti voidaan tuottaa palveluita kannattavasti ja samalla luoda pitkiä asiakassuhteita. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä jo senkin takia, että suurin osa myynnistämme tulee vanhojen asiakkuuksien kautta.

Turvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi on kaiken lähtökohta. Meillä ei turhasta niuhoteta, mutta turvallisuudesta emme tingi. Me näemme, että yrityksen menestyminen on täysin riippuvainen työntekijöiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä.

Laadukkuus, kuten Henry Ford asian ilmaisi, tarkoittaa asioiden tekemistä oikein myös silloin kun kukaan ei ole näkemässä. Tavoitteemme on kasvaa alallamme merkittäväksi toimijaksi ja kuten hyvin tiedetään, heikon laadun päälle ei voi rakentaa kannattavaa liiketoimintaa niinkuin ei voida rakentaa heikon perustuksen päälle kestävää taloa.

Asenne ratkaisee ja me pohjoisen kylmyydessä karaistuneet napapiirin sankarit teemme töitä oikealla asenteella, lappilaiselle huumorintajulla höystettynä.