Kylpyhuoneremontti on yksi talon elämänkaaren isoimpia projekteja, mutta sen tekeminen ajoissa kannattaa niin taloudellisesti kuin oman viihtyvyyden vuoksi. Hyvissä ajoin tehdyllä remontilla vältetään vakavampien vaurioiden kuten vesivahinkojen syntyminen. Lisäksi uusi viihtyisä kylpyhuone parantaa asumismukavuutta.

Kylpyhuoneremontti on hyvä tehdä viimeistään 20 vuoden päästä alkuperäisen kylpyhuoneen rakentamisesta. Aikaa tärkeämpää on seurata kylpyhuoneen laattojen sekä viemarin saumoja. Mikäli kylpyhuoneessa on käytössä muovimatto on se voinut jo heiketä ja alkaa päästämään lävitseen vettä. Mittaukset kylpyhuoneen rakenteiden kosteudesta olisikin tällöin hyvä tehdä. Hyvin tehty kylpyhuone kestää pitkään ja on näin onnistunut sijoitus omaan hyvinvointiin.

Keraaminen laatta on erinomainen materiaali helppohoitoisuuden, pinnan kestävyyden sekä lämmön- ja kosteudensietokykynsä ansiosta. Erilaisia laattoja on käyttötarkoituksesta riippuen tuhansia. Osa soveltuu erityisen hyvin pesuhuoneisiin kun taas toiset ovat suunniteltu lähinnä koristekäyttöön. Autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat laatat ja teemme asennukset vankalla ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella.

Palveluihimme kuuluu kaikki laatoitus- ja kivityöt sekä sisä- että ulkotiloissa. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus.